Sivuja ylläpitää Essi | essi(AT)mutkaton.netTervetuloa virtuaalisen ravitallin J. Bäcklundin sivuille!

Vielä kerran tervetuloa täysin virtuaalisen täyden pavelun ravitallin sivuille, muistathan että kaikki on keksittyä eikä tallia tai sen henkilökuntaa ja hevosia ole oikeasti olemassa!

Toiminta on alkanut 03/2013 sisältäen alkuun myös pienimuotoista lämminveristen kasvatustoimintaa. Nykyään toimintamme rajoittuu lähinnä ravihevosten valmentamiseen ja kilpailuttamiseen. Kauttamme tulee maahan myös laadukkaita tuontihevosia.

Talli sijaitsee virtuaalisen Honkolan Raviradan alueella, eli on siis niinsanottu ratatalli. Mellä on siis loistavat puitteet hiittivalmennukseen ja runsaaseen rata-ajoon mikä on eritoten nuorille ja kokemattomille hevosille loistavaa treeniä.

Pyrimme takaamaan jokaiselle hevoselle yksilöllisen hoidon ja harjoitusohjelman, jolloin saavutetaan maksimaaliset kilpailutulokset. Käytössämme on myös laaja kirjo hevosalan osaajia maan parhaista eläinlääkäreistä hierojiin ja erikoiskengittäjiin. Meiltä löytyy myös toinen talli muutaman kymmenen kilometrin päästä raviradasta täysin maalaismaisemissa, jonne hevoset pääsevät myös tarpeen vaatiessa laiduntamaan ja esimerkiksi uittovalmennukseen.

Henkilökunta

  • Johan Bäcklund

    Tallin omistaja ja ravialan moniosaaja valmentaa, ohjastaa ja kengittääkin itse hevoset. Johanilla on myös vankka kokemus jalostustyöstä sekä hevosten maahantuonnista.

  • Fiona

    Ratsutaustainen, nyt erityisen kiinnostunut ravureista sekä niiden maailmasta. Vastuussa tällä hetkellä tallin lämminveriravureista yhdessä Johanin kanssa. Kiertää kilpailuja, osallistuu hevosten hoitoon sekä valmentamiseen niin hyvin kuin pystyy.
    Minuun saat yhteyden sähköpostitse: sanniiirene(at)gmail.com