"Koira voi olla ihmisen paras ystävä - mutta hevonen kirjoitti ja teki historiaa."


Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan Ikikorven Kartanon historiallisen kauniisiin maisemiin! Ikikorpi on kesällä 2011 perustettu ravisuomenhevosia kasvattava ja kilpailuttava virtuaalitalli. Lisää virtuaalitalleista ja -eläimistä voit lukea Wikipediasta sekä Virtuaaliwikistä!

Ikikorven Kartanon mailta löytyy tallin lisäksi myös vanhainkoti jossa asustaa sotaveteraaneja puolisoineen ja he käyvätkin usein päiväkävelyiden lomassa rapsuttelemassa ja ihastelemassa hevosia. Usein kuullaan myös huikeita tarinoita sota-ajan suomenhevosista ja niiden urotöistä niin eturintamassa kuin maalataistalon pelloillakin. Kartanon mailla harjoitetaan myös maanviljelystoimintaa, mikä takaakin sen, että olemme lähes kokonaan omavaraisia rehujen suhteen.

Orimme ovat myös tarjolla jalostukseen puhdasrotuisille suomenhevostammoille, oreihin pääset tutustumaan "hevoset"-sivulta ja jalostusasioissa kannattaa lähestyä ao. sähköpostin kautta.

Toivomme että nautit vierailustasi niin tallissa kuin kartanon maisemissakin, muistathan vierailla myös blogissa?

terveisin

Essi K., Johan ja sekalainen suomenhevoslauma
essi (at) mutkaton.net - VRL-2227 - TALLIN BLOGI

Suosittelemme myös..

Hevostemme terveydestä vastaa Virtuaalinen hevosklinikka Gaudium - Taikakuun Kartano - Maunolan Ravitalli - Heili - Repolan Ravitalli

virtuaalitalli | virtuaalihevonen
Ulkoasu ©NM. | Kuvat Mutkaton.net | Koristekuvat artdesigner.lv ja icondrawer.com